Speelexpert baby’s en peuters

Met deze opleiding, die we organiseren samen met Speelmakers dompelen we je onder in de speelwereld van baby’s en peuters. We bundelen al onze kennis en tools in dit unieke totaalpakket.

Op ons menu

• Een sterke visie op het spelen van baby’s en peuters, onderbouwd door het pedagogisch raamwerk, de belangrijkste pedagogische visies en onze jarenlange ervaring.

• Concrete vertaling naar je eigen praktijk, geïnspireerd door heldere stappenplannen, fiches en een pak praktische voorbeelden.

• Werkvormen en inzichten om je team of je studenten mee te nemen in jouw speelverhaal .

 

Voor wie?

Deze opleiding is gericht op iedereen die werkt met baby’s en peuters.
– Ben je verantwoordelijke, pedagogisch coach, ondersteuner, begeleider in een werking voor jonge kinderen of leerkracht in een opleiding Kinderzorg of Begeleider in de kinderopvang?
– Wil en kan je een verschil maken in de praktijk?
– Wil je jezelf vormen én je team of je studenten meenemen in jouw speelverhaal?
Dan is deze opleiding op jouw lijf geschreven.

4
Speelexpert3

Programma

Het totaalpakket bestaat uit een uitgebreide online leeromgeving en 5 sessies.
Met de online leeromgeving ga je zelf aan de slag: je bekijkt de video’s en test de werkvormen uit met je team. Het is een stevig naslagwerk, met alle info die je nodig hebt. Je krijgt een jaar lang toegang en kunt alles zo vaak herbekijken als je wil! Al eens proeven van deze online leeromgeving? Dat kan! Klik op deze link en ontdek een aantal proefmodules.

Tijdens de live-sessies ontmoeten we elkaar en gaan we dieper in op de inhouden van de online leeromgeving in. We inspireren met prikkelende voorbeelden en beantwoorden de vragen die nog leven.
In deze folder vind je alle verdere inhoudelijke en praktische info. 

 

3

Vind je dit uitnodigend?

Aarzel niet en contacteer ons. Wij helpen jou(w) vormingen te ontdekken en uit te werken!