+32 (0)476-928067

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Marjan Huybrechts & Nadine Ceulemans

Wij leerden elkaar kennen op het speelplein Hulgenrode in Wommelgem. Op dit reusachtige speelplein speelden elke zomerdag honderden kinderen uit Groot-Antwerpen. Samen met een heleboel andere vrijwilligers zorgden we ervoor dat de kinderen konden kiezen wat ze speelden, waar en met wie. Daar is ons gezamenlijk thema, kinderen en spelen én hun begeleiders hierin vormen, ontstaan.

In de volgende jaren hebben we dit thema meer en meer vorm gegeven. We gaven opleidingen voor begeleiders in de kinderopvang en verdiepten ons in allerlei aanverwante thema’s zoals kinderparticipatie, taalstimulering, het inrichten van speelruimtes, de organisatie van een speelse vakantie, het open speelaanbod …

In het Volwassenenonderwijs maakten we kennis met een ander deel van de welzijnssector: in de opleiding Zorgkundige gaven we les over communicatie, samenwerken, werken in de zorgsector en begeleidden we intervisies.

Samen hebben we ondertussen een ervaring van meer dan 40 jaar in het werken met groepen volwassenen. De laatste jaren hebben we onszelf verder gevormd in het hoe en wat van het volwassen leren. De waarderende benadering vormt hierbij ons uitgangspunt: de lerende en zijn ervaring staan centraal en vormen de basis van het veranderingsproces. oMvorming werkt ook in opdracht van diverse organisaties zoals de Vereniging Vlaamse Steden en Gemeenten, vzw Vorm, vzw VIAC, Vormingscentrum HIVSET, Kind en Samenleving …

Wil je meer weten over onze aanpak? Dat kan!

oMvorming biedt interactieve vormingen, begeleidingen of coachingstrajecten aan rond diverse thema’s voor iedereen die werkt met kinderen, gezinnen, bejaarden, patiënten, cliënten.


CONTACT:
Marjan Huybrechts & Nadine Ceulemans
oMvorming

Molenstraat 24, 2350 Vosselaar
marjan@omvorming.be

oMvorming © 2018 All Rights Reserved