Zorg voor jezelf en je team

We voelen ons minder gesterkt, we stellen onze ‘nieuwe’ aanpak, structuur in vraag, we voelen wat we aan het verliezen zijn, we missen het team en het teamgevoel (komt het ooit terug?), we missen verbinding met en in het team, …. En nog een boel andere bezorgdheden. Maar ondanks de afstand, sta je er niet alleen voor.

Tijdens één of meerdere bijeenkomsten – al of niet online – willen we aandacht hebben voor jou en je team. Niet op het vlak van wettelijkheid of draaiboeken of … Maar wel op het vlak van samen zijn, zelfzorg, verbinding met het team. Concreet gaan we aan de hand van jouw vragen aan de slag.  Afhankelijk van het thema pakken we het op verschillende manieren aan, met jou als verantwoordelijke of met het hele team. We zoeken samen naar hoe jij het best zorg kan maken van je team en van jezelf en doen dit met heel concrete mogelijkheden en tips. 

 

We zetten hierbij in op 3 terreinen:

  • Ondersteuning en zelfzorg

    een gezonde geest in een gezond lichaam, luisteren naar elkaar, zelfzorg voor de verantwoordelijke …


  • Informatie bieden:

    over snel wisselende afspraken, maatregelen, ondersteuningsmogelijkheden …                                        


  • Verbinding maken met alle teamleden, zowel off- als online

Ik wou je nog ff laten weten dat ik veel gehad heb aan de vorming. Je sloeg meerdere keren de nagel op de kop betr. hoe we ons op dit moment voelen bij het hele coronagebeuren. Ik heb heel wat ideetjes opgedaan en ga er zeker mee aan de slag. Bedankt!! En zorg ook goed voor jezelf!

Een deelnemer aan de online versie

Wil je er zelf meer over lezen? Het boek “Fulltime gepassioneerd”. Want succes begint bij een gelukkig team” en de website www.dezorgsamen.be vormden de basis voor een reeks sessies rond zelfzorg, die we aanboden voor kinderopvangverantwoordelijken uit de openbare sector (in samenwerking met VVSG Steunpunt Kinderopvang

Vind je dit uitnodigend?

Aarzel niet en Contacteer ons. Wij helpen jou vormingen te ontdekken en uit te werken!